Нови премиери на АЈДЕ ДОМА

НЕДЕЛА 14:35, репризи Сабота 12:20


Едноставност на форми, бои, текстури...

Одличен спој на модерни форми дополнети со детали во особен стил.

На Телма ТВ 

емисиите


 

вести од цел свет